tisdag 22 januari 2008

Burktokig........

Lite bilder på några av mina burkar, jag tycker dom är så vackra, lite slitna och färgglada , fast jag älskar den vita stilen.
Men nu börjar jag att få så mycke burkar så det blir dåligt med plats för alla, måste ta det lite lungt i framtiden så man inte drunknar i plåt.....


En härlig porslinsburk som jag också har hittat på loppis och en liten fin nätkorg ifrån butiken VACKRA SMÅ TING......
Jag önskar er en fortsatt trevlig vecka, vi hörs......

13 kommentarer:

Änglahem sa...

Vad fina gamla plåtburkar du har!!
Fruktburken med, hade de lock på frukten förr...hmmm.. verkar lite knasigt, men som sagt burken är fin.

Må så gott
Kram
Ulrika

junhe sa...

hej =) vilka fina burkar du har,jag gillar slitna gamla burkar att ha som stilleben... jag har en mazetti ögonkakao hemma, men din är i bättre skick. ha en bra kväll/ kram junhe

Birgittas minnen sa...

Hej, så trevligt att du tittade in på min blogg, tack så mycket för besöket. Ser att du förmodligen inte bor så väldigt långt fram mej. Dina burkar var verkligen fina, kul att ha faktiskt även om det kan bli för mycket.

Ang mina bilder på kudden så finns det särskilda papper som man lägger i skrivaren och skriver ut för att sedan stryka på tyget, bilder kan du nog söka under gamla bilder på nätet. Papperet köpte jag där de säljer skrivare, ex kontorsvaruhus el dyl.

Kram och lycka till.

Anonym sa...

Hej1
vad fina gamla burkar du visar, det är ju så charmigt!
Visst säljs det såna klädnypor!!!
Vill du jag ska skicka till dig? I så fall maila mig din adress så kommer det ett paket på posten.
Kram Bodil.

pudelflicka sa...

Hej trevligt att du tittade in till mig.
Fina plåtburkar. Du kan jo sälja dom du inte har behov av och köpa annat.
Trevlig blogg !
Hälsningar Hedvig

Lavendel & Romantik sa...

Vilka fina burkar du har...Min dotter samlar oxå på burkar....Vi får nog nytt till butiken ev. nästa vecka tror jag ;-) Kram/Majsan

linnea-maria sa...

Oj vad mycket burkar du har. Men det är ju jättebra att ha! Vi brukar ha kakor, skorpsmulor, kvitton på husrenoveringar osv i våra. Och det är snygg förvaring dessutom. Jo maken har en ford f100 pickup -54, en Chrysler windsor -57 och nudå en Chrysler 300 -66 men den står kvar i USA. Själv har jag ingen gammelbil. Ett tag hade jag en jättefräsig Taunus, läppstiftsröd med vit body på taket och bluedots i baklyktorna. Den såldes till en plastikdoktor som skulle göra den till nyskick, suck. Vad åker ni i för något? /linnea-maria

Där Rosor Aldrig Dör sa...

Hihi, ja ibland får man verkligen pippi på vissa saker. Men dina burkar är fina. Jag gillar den där trådkorgen som du har ljus i, söt!

Kram B

Designe sa...

Hej och tack för kommentaren hos mig! Vilka fina gamla burkar du har..jag gillar oxå burkar..har så många så jag kan inte ha alla framme :) ..gillar din fil de fer korg oxå! Trevlig helg! :)

Malin - I min trädgård sa...

Tack för kommentaren! Ja men när värmen försvinner ur badet - då fyller jag på nytt =). Jag är en riktig miljöbov vad gäller det där...

Ja det där med burkar förstår jag verkligen, jag älskar burkar! Man kan ju ha hur många som helst också, alltid är det ngt som behöver en burk!

Kram

Husbilsresan sa...

Vilka fina gamla plåtburkar du har...jag har några stycken också, men inte lika många som du.
Fruktburken i porslin är jättefin och trådkorgen också.
Ha en skön helg!
Kram/Gunn

Tankar tar tid sa...

Vad kul att du hittat till min blogg! Jag bor i norra Västmanland, inte långt från gränsen till Dalarna. Jag tycker om att göra dagsutflykter (tillsammans med min kompis M) till olika ställen. Det kan bli till olika ställen i Dalarna, Örebro län, Sörmland eller som igår till Stockholm. Försöker leta upp lite olika mysiga butiker som man hört talas om.
Till våren ska vi göra en litet längre resa till Värmland med övernattning. Vi tar det som små minisemestrar från vardagens grå.
Fin blogg du har, hit kommer jag fler gånger.
Christina

n o r d i n g å r d e n sa...

Oj så många läckra gamla ting!! Mari.